Yritys

Säihkeessä sinua palvelevat iloisella olemuksella ja vankalla ammattitaidolla varustetut SKY-Kosmetologi Tina ja Ekokosmetologi Teija.

Säihkeellä on pitkät juuret. Säihkeen tiloissa Töölössä on toiminut eri kauneudenalan yrittäjiä jo 30 vuoden ajan. Kauneushuone Säihke sai nimensä vuonna 2010. Kesällä 2016 Tina aloitti Säihkeessä yrittäjänä edellisen yrittäjän siirtyessä muihin kauneudenalan tehtäviin, pian tämän jälkeen Teija liittyi joukkoon ja alkoi tarjoamaan hoitoja luonnonkosmetiikkatuotteilla. 

 
 

 
 

Keitä olemme

Tina

Untitled design.png

Teija

Copy of Social Media – Untitled Design (1).png

Tammikuussa 2013 lähdin tavoittelemaan haavettani ja aloitin kosmetologin opinnot aikuiskoulutuksena Suomen Kosmetologien Yhdistyksen Opistolla. Olin haaveillut alan vaihdosta jo pitkään ja nyt oli tullut sen aika. Vaikka opiskeluaikana päivät venyivät todella pitkiksi päivätyön rinnalla, niin oli se sen arvoista!

Valmistuin SKY-kosmetologiksi keväällä 2015. Aloitin yritystoiminnan jo opiskelun alkuvaiheessa, jotta sain oppimani asiat heti käyttöön. Jo heti opiskelun alkuvaiheessa huomasin, että tämä on juuri sitä mitä todella haluan tehdä!

Intohimoni tässä työssä on luonnollisen kauneuden korostaminen, ratkaisujen löytäminen sekä pitkäkestoisten tulosten aikaansaaminen ihonhoidossa. 

Kosmetologin työ edellyttää jatkuvaa kouluttautumista pysyäkseen mukana alan kehityksessä sekä uusissa tuulissa ja se tekee tästä työstä haastellisen ja mielenkiintoisen.

Vapaa-aikani vietän perheeni ja koiramme parissa. Joogan harrastaminen on ollut mielessäni jo pitkään ja lähitulevaisuudessa onkin tarkoitus toteuttaa tämäkin haave.

Tammikuussa 2013 sain rohkeutta lähteä toteuttamaan yhtä haavettani ja aloitin kosmetologin opinnot aikuiskoulutuksena Suomen Kosmetologien Yhdistyksen Opistolla. Valmistuminen SKY-kosmetologiksi koitti keväällä 2015. Käynnistin jo opiskelujen ohessa yritystoimintani, mikä on myös haaveideni toteuttamista, jotta sain oppimani asiat heti käyttöön. Yritykseni on valittu Ekokosmetologiksi. Ekokosmetologien nimen ja logon saa käyttöönsä kosmetologi, joka on Suomen Ekokosmetologit ry:n jäsen.

Aiemmassa elämässä olen työskennellyt sosiaali- ja terveysalalla, joten ihmisten kohtaaminen ja kokonaisvaltainen hyvinvointi on lähellä sydäntäni. Hankitun työ- ja elämänkokemuksen myötä olen oppinut, että ihmisillä on erilaisia elämäntilanteita ja vaikeuksienkin keskellä itsensä hoitaminen erilaisin keinoin on tärkeää. Se, että sallii hetken itselleen, ei ole välttämättä läheisiltä pois, vaan usein juuri päinvastoin. Olen kiinnostunut ravitsemuksesta ja sen vaikutuksista terveyteen ja myös ihonhoitoon. Vapaa-aikani kuluu mm. liikunnan parissa, mikä on tärkeä keino kunnon kohottamisen ohella hoitaa myös mieltä.

Kosmetologin opintojen lisäksi olen perehtynyt luonnonmukaisen hoitamisen maailmaan monipuolisten koulutusten kautta. Opiskelujen ja kosmetologin työn myötä on entisestään vahvistunut ajatus, että luonnonmukainen hoitaminen on minun juttuni – haluan tehdä työtä ihmisen ja luonnon parhaaksi. On tärkeää tietää mitä iholleen laittaa!