Tuotteet

Hoidoissa käytämme jokaiselle ihotyypille sopivaa ammattikosmetiikkaa. Myös kotihoitoon löytyy monipuolinen valikoima ihonhoitotuotteita.


Hoitotuotteet

Hoidoissa käytetään laadukkaita ammattikosmetiikkasarjojen tuotteita mm. Phytocéane, Medik8 sekä Farfalla. Kasvohoidoissa hoidot tehdään aina ihotyypin mukaisilla tuotteilla, mahdolliset allergiat ja ihoherkkyydet huomioiden.


PHYTOCÉANE, Merellistä tehoa kasvoille

Phytocéane on syntynyt meren sylissä Ranskan Bretagnessa. Sen luontoa kunnioittavien tuotteiden vaikuttavat aineet saadaan maailman meriltä ja niiden äärellä elävistä kasveista. Näiden merellisten aktiiviaineiden ja kasviuutteiden yhdistelmä luo Phytocéane-tuotteille ainutlaatuiset, ihoa hellivät koostumukset.

Sitoutuneena kestävään kehitykseen ja suojellakseen maailman valtameriä, Phytocéane on kehittänyt merkittävän ekologisen viljelymenetelmän merellisille aktiiviaineilleen omassa laboratoriossaan.

Phytocéane kutsuu sinut sukeltamaan kauneuden mereen, jossa yhdistyvät perinteet, hemmottelu ja eksotiikka.

Phytocéane | Hoitotuote
 
 

MEDIK8

Medik8-tuotesarja on kansainvälisesti palkittu ihonhoitosarja, joka on jälleenmyynnissä vain koulutetuilla ammattilaisilla. Vihreitä arvoja kunnioittava käsityönä pienerissä valmistettu Medik8 on ihonhoidon bioteknologian edelläkävijä. Tuotteiden tehokkuus ja aikaa säästävät hoitorutiinit ovat vaihtoehto kauneuskirurgialle. Medik8 tuotteet ovat biokemistien ja farmakologien kehittämiä, ja ne ovat valmistettu Englannissa bioteknologian tutkimuslaitoksessa.

Medik8 valmistaa ainoastaan ammattimaisen tehokkaita tuotteita, joiden tulokset ovat tieteellisesti todistettuja. Ne ovat suunniteltu erityisesti ikääntyvälle iholle, aknen hoitoon, punoittavalle iholle, hyperpigmentaation hoitoon sekä kuivalle iholle.

Medik8 | Hoitotuote
 
 

Farfalla

Sveitsiläistä huippulaatuista luonnonkosmetiikkaa!

Farfallan tuotteet valmistetaan 100% luonnollisista ainesosista. Tuotteissa yhdistyy ainutlaatuisella tavalla tarkka dermatologinen tutkimus, ylelliset luomulaatuiset tuotteet, huolella toteutettu eettisyys ihmistä ja luontoa kohtaan sekä esteettinen ja houkuttava ulkoasu. Suurimmalla osalla Farfallan tuotteista on kolmen tähden NaTrue -sertifikaatti, jolloin yli 95% sertifioitavissa olevista ainesosista on luomua. Tuotteista löytyy täydellinen ihonhoito-ohjelma jokaiselle ihotyypille. Feel beutiful!

Farfalla | Luonnonkosmetiikka
 
 

Zuii Organic

Luonnonkosmetiikka Zuii Organic - Helsinki
 
 

Lehtosuon Hoitoturve

Lehtosuon Hoitoturve on puhdas suomalainen luonnontuote, joka nostetaan suosta ilman raskaita koneita koostumuksen rikkoontumisen estämiseksi.

Hoitoturpeeksi hyväksytään vain paras raaka-aine. Hoitoturpeen terapeuttinen vaikutus perustuu sen sisältämien biologisten ainesosien aktivoivaan vaikutukseen sekä syvälämpövaikutukseen. Lisäksi turve sisältää monia ihoa hoitavia aineita, kuten rautaa, kuparia, magnesiumia, mangaania ja sinkkiä. Turve kiihdyttää verenkiertoa, aktivoi aineenvaihduntaa ja poistaa kuona-aineita. Se hoitaa ihoa, sitoo reumatekijöitä, parantaa hormonitoimintaa ja solujen uusiutumista.

Lehtosuon Hoitoturve | Luonnonkosmetiikka
 
 

Anumati Naturals

Kotimainen korkealaatuinen avainlipulla varustettu luonnonkosmetiikkasarja luottaa marjojen siemenöljyjen ja yrttien tehoon. Se hoitaa monipuolisesti ihoa ja tarjoaa laadukkaat kotimaiset luomuhoitotuotteet myös kotikäyttöön. Luomulaatuiset kasviöljyt, -uutteet, -vahat, kallisarvoiset marjojen siemenöljyt on valittu huolella tukemaan erityisesti aikuisen ihoa. Nämä raaka-aineet eivät vain kiinteytä, vaan ne myös auttavat ihoa tasapainottumaan ja uusiutumaan. Äitien ja isoäitien reseptit ja luonto-opit ovat tuotteiden perusta. Aktivoi ihosi luonnollinen hehku ja nauti elämästäsi!

Anumati Naturals | Luonnonkosmetiikka