Palvelut

 
well-being-686393_1920.jpg
 

Kauneushuone Säihke tarjoaa yksilöllisiä ja monipuolisia kauneuspalveluja, rentouttavia hierontoja sekä vartalosokerointia.
Palvelut saatavilla myös luonnonkosmetiikalla.


 
 

KASVOHOIDOT

Kasvot ovat alttiina ilmaston vaihteluille ja ultraviolettisäteilylle. Kasvojen alueen iho poikkeaa muista alueista ihosta monella tavalla ja siten kasvohoito ja tuotteet on oltava oikeat ja kasvoille tarkoitetut. Hoitojen päämääränä on puhdistaa ja pehmittää ihoa, elvyttää tai rauhoittaa tarvittaessa sen toimintoja, hoitaa ihonmuutoksia ja suojata ihoa.

Tukkoiselle ja elottomalle iholle, akneiholle ja nuorille sopii mm. ihonpuhdistus, ultraäänikuorinta tai AHA-happokuorinta.

Täydellinen kasvohoito, perusteellisempi kasvohoito, joka räätälöidään tarpeidesi mukaan sinulle sopivaksi. Täydellisen kasvohoidon kruunaa pitkä kasvo-decoltee hieronta, kulmien siistiminen ja halutessasi kaunistava hoidon jälkeinen ehostus.

Fresh Up -kasvohoito kirkastaa ja kosteuttaa ihoasi ihanasti! Hoidossa käytetään laadukkaita ja ihoa tasapainottavia tuotteita, jotka antavat ihosi hengittää. Fresh Up -kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, hieronnan ja loppuvoiteen. Kasvohoito sopii loistavasti myös miehille sekä kaikille ihotyypeille, kuten herkkäihoisille. Fresh Up -kasvohoito kestää noin 45 minuuttia. Kasvohoidon lopputuloksena ihosi tuntuu raikkaalta ja elinvoimaiselta!

Kasvohoidot tehdään aina yksilöllisesti ihon ja ihon vaatiman hoitotarpeen mukaan.

 

Kasvohieronta imukupeilla

Imukupit toimivat loistavasti koko kasvojen hoitoon, lisäksi silmänympärysalueelle, kaulalle ja huulille.

Imukuppihieronnalla saadaan helposti verenkierto elpymään, helpottaa imunesteen kiertoa ja virtausta sekä edistää aineenvaihduntaa kasvojen alueella. Hoidolla saadaan myös helpotusta silmänympärysalueen turvotuksille. Sarjahoidolla iho myös kiinteytyy. Hoitoon kuuluvat alkupuhdistus, imukuppihieronta, naamio sekä loppuvoide.

Imukuppihieronta kasvoille on todella kevyt ja rentouttava eikä jätä jälkiä.

kasvohieronta_imukupeilla.png
 
 

ERIKOISKASVOHOIDOT

DERMAPEN MIKRONEULAUS

Mikroneulauksella Sinullekin pehmeämpi, kirkkaampi, terveempi ja nuoremman näköinen iho.  Mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito, kun haluat hoitaa iholtasi vanhenemisen merkkejä (rypyt ja juonteet), arpia (akne, raskaus, kirurgiset toimenpiteet) ja hyperpigmentaatiota (maksaläiskät, muu ihon epätasaisuus). Mikroneulaus vahvistaa myös auringon vaurioittamaa ihoa.
Couperosaiho vahvistuu, ja ihon väri tasoittuu.

Mikroneulaus on usein ainut tehokas vaihtoehto, jos Sinulla on esim. sydänsairaus tai tahdistin, jotka usein estävät laserin tai muiden sähkölaitteiden käytön.  

Mikroneulaus ei sovi:

 • jos iholla on tulehduksia

 • keloidiarville hoito ei toimi

 • diabetes estää hoidon tekemisen

 • raskausaikana emme tee mikroneulausta. 

 • Hoitoa ei voida hoitaa Isotretinoiini Actavis -kuurin aikana.

Miten mikroneulaus toimii?

Dermapen -laite käyttää 12-neulausta neulapäätä ihon mikroneulaukseen ja laite reiittää ihon kohtisuoraan. Ihon neulaus stimuloi kollageenin tuotantoa, samalla kun se luo ohuita kanavia ihoon. Kanavat voivat kuljettaa jopa 80 % enemmän tärkeitä ravintoaineita, mahdollistaen niiden kulkeutumisen syvälle ihon fibroblasteihin sekä ravitsemaan dermistä ja kantasolukerroksen soluja. Kun aktiiviaineet imeytyvät ihoon, iho elpyy ja sen uudistuminen nopeutuu.

Edistyksellinen kohtisuora ihon neulaus edistää arvetonta parantumista ja uudistaa kollageenia kudoksessa.

Kertakäyttöiset neulat vähentävät tulehduksen riskiä, ja säädettävä neulan pituus takaa yksilöllisen hoidon.  Dermapenillä voidaan hoitaa sekä vahvoja että herkkiä ihoalueita, kuten silmänympärystä, huulia ja nenää.

Tulokset näkyvät viikkojen kuluttua

Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen; eli ihon oman kollageeni- ja elastiinivaipan lisääntymiseen, vaatii tulosten näkyminen oman aikansa. Tulokset alkavat näkyä iholla noin 4-6 viikon kuluttua pikkuhiljaa. Tulokset paranevat sarjan myötä asteittain.

Mikroneulauksen kolme tärkeintä etua:

 • Mikroneulaus lisää  kollageenin tuotantoa vahingoittamatta ihon pintaa.

 • Mikroneulaus on tehokasta, ja hoitoaineet imeytyvät tehokkaammin mikroneulauksen jälkeen.

 • Mikroneulaus on turvallista ja ihoystävällistä. Tunnet yleensä vain vähäistä kipua, ja iho palautuu hyvin nopeasti ja riski komplikaatioille on minimaalinen.

Hoitoon kuuluvat alkupuhdistus, tehokas pintapuudute tarvittaessa, Dermapen mikroneulas, tehoaineet, viilentävä naamio, hoitavoiteet ja kevyt ehostus Lycogel -meikkivoide, joka hoitaa ihoa ja neutraloi punoitusta.

VARAA AIKA MAKSUTTOMAAN KONSULTAATIOON!

dermapen mikroneulaus
 
 

MEDIK8 IHON KEMIALLINEN KUORINTA

Medik8 Kemiallinen kuorinta korjaa ja ravitsee ihoa samalla kun kuorii ihon pinta auttaa minimoimaan hienoja ryppyjä ja juonteita sekä aknea. Hoitotulokset ovat silminnähtäviä ja palautumisaika heti - muutamia päiviä.

LightPeel kevyt kemiallinen kuorintahoito sopii hyvin kaikille iholle

kevyt kemiallinen kuorintahoito, sopii hyvin kaikille ihotyypeille. Hoito kirkastaa ihon sävyä sekä uudistaa ja puhdistaa, aiheuttamatta ihon näkyvää kuoriutumista. Hoitotuloksena saavutetaan välittömästi kaunis ja kuulakas iho, joka vain entisestään kirkastuu muutamien päivien ajan.

AgePeel siloittaa ryppyjä ja juonteita sekä häivyttää ihon virheitä, mikä tekee ihosta pehmeän ja uudistuvan.

WhitePeel on erityisen suunniteltu auringon vaurioista kärsivälle iholle ja hyperpigmentaatio-ongelmiin, whitepeel, joka todistettavasti vähentää melaniinin tuotantoa iholla.

BetaPeel vaikuttaa kaikkiin kolmeen aknen ilmentymään: se avaa tukkeutuneet huokoset, hoitaa komedot ja rauhoittaa tulehdusta.

Medik8 kemialliseen kuorintaan kuuluu alkupuhdistus, ihon esivalmistelu, kemiallinen kuorinta, ihon neutralisointi ja viilennys, naamio, tehoaineet, aurinkosuoja.

EyePeel  erittäin hellävarainen, mutta tehokas kuorintacocktail silmänympärysihon rypyille ja juonteille. Uudista ja hoitaa herkkiä ihoalueita elvyttää ja nopeuttaa solujen muodostumista. Tehokas kosteuttava ja antioksidanttinen vaikutus. Ei toipumisaikaa.

Voidaan yhdistää myös muihin hoitoihin.

VARAA AIKA MAKSUTTOMAAN KONSULTAATIOON!

 

SOKEROINTI

Vartalosokerointia käsille, kasvoille, säärille, reisille, myös intiimialueelle (VAIN NAISILLE).

Sokeroinnilla saadaan poistettua iholta kuollut ihosolukko ja ihosta tulee nuoremman ja terveemmän näköinen. Sokerointi on paljon enemmän kuin karvanpoisto. Se on monille myös kuukausittainen ihonpuhdistus, jossa poistetaan ihosta vaatteista tarttuneet väriaineet ja kemikaalit. Sokeroinnin jälkeen ihoa on helppo hoitaa kotona. Voiteet imeytyvät nopeasti ja niitä on mukavampi levitellä karvattomalle iholle. Tatuoinnitkin kirkastuvat, kun niiden päältä on poistettu kuollut ihosolukko.

Miehille myös selän ja rinnan sokerointia.

sokerointi
 
 
 

jalat

Jalkahoito on terveyttä ylläpitävää hoitoa. Kosmetologisessa jalkahoidossa poistetaan kovettumia ja känsiä, kynnet lyhennetään ja siistitään ja käytämme hoitavia kosteuttavia tuotteita mm. kuorinnalla, jalkanaamiolla ja parafiinipakkauksella.

Jalkahieronta rentouttaa, ehkäisee alaraajojen paksuutta ja lisää lymfakiertoa. Kosmetologilta saat myös hoito- ja tuotevinkkejä kotihoidon tueksi. 

 

VARTALOHOIDOT ja VARTALOHIERONNAT

Iho on ihmisen suurin elin ja kasvojen lisäksi myös vartalomme tarvitsee päivittäistä hoitoa toimimaan oikein. Säihkeen vartalohoidot ja vartalohieronnat on hiottu huippuunsa, jotta saat mahdollisimman rentouttavan ja hoitavan kokemuksen.

Hunajahieronta selän alueelle (45 min.)

Hunajahieronta hoitaa sekä ihoa että lihasta. Kaksoisvaikutus!

Hunajahieronta on ylellinen vartalohoito, jossa käytetään puhdasta, luonnollista hunajaa. Hieroessa hunaja imeytyy nopeasti ihoon, sen bioaktiiviset komponentit pääsevät lymfakiertoon, sieltä vereen ja sulautuvat aineenvaihduntaan. Hunaja sisältää paljon hyödyllisiä vitamiineja, mineraaleja ja hivenaineita, joita ihmiskeho ottaa nopeasti käyttöön. 

Hunaja parantaa verenkiertoa, aineenvaihduntaa, selkävaivoja, ihoa.
Pieniä vilustumisia, hengityselinten ja lymfajärjestelmän kuntoa.
Vähentää selluliittia, nopeuttaa kuona-aineiden poistumista. Ja tuo ennenkaikkea hyvän olon tunnetta!

Hunajahieronta
 

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Intialainen päähieronta lievittää jännitystä ja stressiä sekä parantaa verenkiertoa, jolloin myös lihaskivut vähenevät. Se myös tasapainottaa aivojen eri osien välisiä yhteyksiä. Vaikutus tuntuu usein rentouttavana. Parhaimmillaan hoito vaikuttaa myös mieleen eheyttävästi. Hoidon jälkeen olo on yleensä hyvin levollinen ja rentoutunut. Hoidon aikana käsitellään käsivarret, niska, hartiat ja pään alue.

turveselkähoito 60 min.

Turve hoitaa ihoa, kiihdyttää verenkiertoa, aktivoi aineenvaihduntaa ja poistaa kuona-aineita. Ja nämä huuhtoutuvat Lehtosuon turpeen mukana pois tämän hoidon aikana. Turve on vahvasti puhdistava ja hoitaa ihoa syvältä.

Selän alueelle levitetään 40-asteiseksi lämmitetty turve, joka peitetään kelmulla.  Kelmun päälle laitetaan turpeella täytetyt lämpöpakkaukset, jotka antavat todella mukavan lämmön ja selkä hautuu ja turpeen bioaktiiviset ainesosat imeytyvät tehokkaasti. Sillä aikaa kun turve on selässä, hierotaan pää, kädet ja jalat. Tämä hoito on erittäin tehokas hartia- ja selkäkipuihin.

turvehoito
 

Aromaattinen hieronta

Eteeristen tuoksuöljyjen terapeuttiset ominaisuudet yhdistettynä kevyeen hierontaan. Aromahieronta on rentouttava kokovartalonhoito. Hieronta tehdään rauhallisilla liikkeillä ja se on kevyempi kuin klassinen hieronta. Se on lempeä ja luonnollinen tapa parantaa terveyttä ja kokonaisvaltaista mielen ja kehon hyvinvointia.

Öljyt vaikuttavat elimistöön sekä ihon että hengityksen kautta. Öljyt imeytyvät ihon lävitse verenkiertoon. Ne voivat mm. lievittää kipua, poistaa nesteitä, elvyttää hormonaalista toimintaa ja verenkiertoa sekä solujen aineenvaihduntaa.

Milloin aromahieronta ei sovi?

 • Akuutti sairaus kuten verenvuoto, kuume tai jokin tulehdus.

 • Akuutit vammat kuten avohaavat, lihaksen repeämä, jänteen tai nivelsiteen rintojen, ruhjevammat, palo- ja paleltumavammat sekä luunmurtumat.

 • Syöpä, infektiot ihossa, verisuonitukokset, sydänlaite, hemofilia eli verenvuototauti, psykoosi, antibioottikuuri.

 • Nivelreuma, lihasreuma ja kihti ovat myös vasta-aiheita hieronnalle niiden ollessa tulehdusvaiheessa.

 • Aromaöljyä ei tule käyttää, jos olet raskaana, imetät, saat sädehoitoa tai kemoterapiaa.

Imukuppihieronta vartalolle 30/45/60 min.

Imukuppihieronta on vanha kiinalainen hoitomuoto, jota käytetään mm.

 • lihasjännityksiin

 • rentoutumiseen (saa aikaan miellyttävän lämmöntunteen)

 • aineenvaihdunnan, verenkierron, lymfanestekierron vilkastuttamiseen

 • kuona-aineiden ja nesteiden poistoon

 • urheilusuoritusten jälkeiseen lihashuoltoon, lihaskipuihin ja turvotuksiin

Imukuppihieronta on lempeä mutta tehokas hoitomuoto, jossa käytetään apuvälineenä erikokoisia luonnonkumisia/silikonisia imukuppeja osa-alueesta riippuen. Iholle levitetään aluksi hierontaöljy, jonka jälkeen imukuppi asetetaan iholle siten, että kuppiin saadaan tarvittava alipaine. Tämän jälkeen imukuppia liu’utetaan iholla hoidettavalla alueella rauhallisesti ja järjestelmällisesti. Miellyttävä ja rentouttava imukuppihieronta sopii niin hemmotteluhoidoksi kuin lievittämään lihaskireyksiä tai turvotusta. Imukuppien käsin säädeltävä alipaine aktivoi tehokkaasti aineenvaihduntaa ja verenkiertoa sekä rentouttaa ja lämmittää lihaksia. Sarjahoitona tehtävä imukuppihieronta tehoaa myös kosmeettiseen selluliittiin. Imukuppihoito saattaa aiheuttaa imujälkeä muistuttavaa punoitusta tai verenpurkaumia, mutta ne häviävät muutamassa päivässä. Imukupeilla käsiteltäessä ei tehdä haavoja ihoon, joten se on veretöntä ja myös kivutonta. Imukuppihieronta EI sovi verenohennuslääkkeitä käyttäville, syöpää sairastaville, sydänongelmaisille tai korkeasta verenpaineesta kärsiville eikä ihorikko- tai suonikohjualueille. Imukuppihierontaa ei tehdä raskauden aikana alavatsalle ja –selälle, mutta sitä voidaan kuitenkin käyttää vaikkapa helpottamaan jalkojen turvotusta. Imukuppihieronta 30 min/ 40€ 45min/ 65€ 60 min/ 75€

imukuppihieronta.jpg
 
 

Kädet

Hoidetut kädet ja kauniit kynnet ovat jokaisen naisen toive. Käsien iho on kovilla monessa työssä ja talvisaikaan moni kärsii toistuvista kynsinauhojen kuivuudesta sekä kuivasta ihosta.
Manikyyrissä kädet ja kynsinauhat kuoritaan, kynnet viilataan ja puhdistetaan, kynsinauhat hoidetaan ja kynnet lakataan asiakkaan haluamalla värillä. Lopuksi kädet hierotaan kosteuttavalla hoitovoiteella.

 

SHELLAC-KESTOLAKKAUS KÄSILLE JA JALOILLE

CND Shellac kestolakkaus, joka kestää kynsissä kauniina 14 + päivää. Shellac kestolakkaus on luonnonkynnelle hellävaraisempi kuin useimmat kestolakkaukset, jotka ovat usein laimennettua geeliä. Shellac-lakan poistossa ei tarvita voimakkaita liuotusaineita tai viilausta, mikä voi helposti vahingoittaa luonnonkynttä.

Shellac suojaa luonnonkynttä ja auttaa sitä kasvamaan, jos normaalisti kyntesi lohkeilevat. Shellac on kovempi kuin tavallinen kynsilakka, mutta joustavampi kuin geeli.

shellac kestolakkaus
 
 

EHOSTUKSET

Meikin tarkoituksena on korostaa hyviä puoliasi ja tuoda kasvojesi piirteet kauniimmin esille. Sopivan värivoiteen tai meikkipuuterin valinta, oikea huulipunasävyn löytäminen tai juonteiden häivyttäminen ovat tilanteita, jolloin kosmetologi osaa auttaa ja löytää ratkaisun pulmaasi.

Meikki häihin ja juhliin - Helsinki
 
 

NAISTEN ILLAT / Kauneussynttärit

Haluatko järjestää ystävillesi tai työkavereillesi rentouttavan naistenillan, erilaiset polttarijuhlat tai vaikkapa pikkujoulut?

Myös kauneusteemaiset synttärit onnistuvat tiloissamme iästä riippumatta.

Voimme räätälöidä päivän/illan sinun ja porukkasi mukaan joko hoitolassani, kotonasi/työpaikallasi.

Ohjelmaan voisi kuulua esimerkiksi pikakasvohoitoja, ripsien ja kulmien värjäystä, ehostusta, käsihoitoja, kynsien lakkausta tai vaikkapa hierontaa jaloille ja/tai käsille.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teidän ryhmälle sopiva ohjelma!

Kauneushuone Säihke tuo palvelunsa mielellään myös teidän illanviettoihin haluamaanne paikkaan.

Voit olla yhteydessä puhelimitse 0449744852 tai sähköpostilla kauneushuonesaihke@gmail.com 

Naisten illat
kauneussynttärit
 
 
 

Ekokosmetologin palvelut

 
pexels-photo-458381.jpeg
 

Kasvo-, käsi- ja jalkahoidot tehdään laadukkailla luonnonkosmetiikkatuotteilla, mitkä eivät sisällä synteettisiä hajusteita, väriaineita eikä säilöntäaineita. Sertifioitu luonnonkosmetiikka hellii ihoa aidoilla luonnon tehoaineilla. 


Keho ja iho tunnistavat ravintorikkaat kasvipitoiset ja luonnolliset ainesosat ja pystyvät käyttämään ne hyväkseen. Eettinen ja ekologinen kuluttaminen ei tarkoita ylellisyydestä luopumista vaan valintoja.

Ekokosmetologien nimen ja logon saa käyttöönsä kosmetologi, joka on Suomen Ekokosmetologit ry:n jäsen.

Ekokosmetologit sitoutuvat noudattamaan yhteisesti sovittuja ekoeettisiä periaatteita:

 • Kauneudenhoitoa ihmistä ja luontoa kunnioittaen

 • Hoitosarjojen on täytettävä biosertifioidulle luonnonkosmetiikalle asetetut vaatimukset

 • Tuote- ja raaka-ainetuntemusta luonnonkosmetiikasta tulee opiskella

 • Käsityömäisyyttä ja läsnä olemisen taitoa kunnioitetaan

 • Ihmistä ja ympäristöä kuormittavia kemikaaleja vältetään

 • Toiminta on rehellistä ja tiedottaminen avointa

Ekokosmetologi
 

TURVESELKÄHOITO 

Turve hoitaa ihoa, kiihdyttää verenkiertoa, aktivoi aineenvaihduntaa ja poistaa kuona-aineita. Hoidossa selän alueelle levitetään lämmitetty turve. Selälle ja jaloille laitetaan turvelämpöpakkaukset. Turpeen vaikuttaessa hierotaan jalat ja kädet. Selkä käsitellään imukuppihieronnalla ja Aaltosen tekniikalla tehtävällä hieronnalla. Lopuksi hierotaan vielä pää.

 

AJARA KOHOTTAVA PÄÄ- JA KASVOHIERONTA

Luonnollinen kohottava kasvo-ja päähieronta facelift koostuu erilaisista tehokkaista hierontatekniikoista ja energialinjojen ja -pisteiden käsittelystä, joita on käytetty perinteisessä auyervedisessä terveyden- ja kauneudenhoidossa jo vuosituhansia. Nämä tekniikat parantavat ihon väriä, poistavat myrkkyjä, häivyttävät juonteista ja ryppyjä, tasapainottavat elämänvoiman virtausta sekä auttavat ylläpitämään terveyttä. Niskanalue ja pää hierotaan napakoin liikkein ilman öljyä. Hartiat, rinnanalue ja kasvot käsitellään öljyllä kohottavilla, rentouttavilla ja uudistavilla hierontaliikkeillä.

 

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Hoito rentouttaa, auttaa poistamaan lihasjännitystä, vilkastuttaa verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa. Hoidon aikana käsitellään käsivarret, niska, hartiat ja pään alue.